Wednesday, 8 March 2017

SEMASAM SEMANIS EPAL - SHORT FILM





Hidup ini memang banyak dugaan kan.Macam cerita kat atas.Hope korang semua boleh jadikan pengajaran.

    Aku teringin nak cerita kisah aku kat korang.Aku pernah rasa faling in love dekat someone nie dan aku rasa dia pon sukakan aku.Aku selalu dipairkan dengan dia.Sampai satu masa aku tahu bahawa dia dah suka orang lain.Aku just nak cerita sikit je.Insha ALLAH bila aku ada masa aku cerita kat korang.Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment